HRM Ontwikkeling

Met onze jarenlange ervaring ontzorgen wij diverse organisaties binnen het MKB door één of meerdere dagdelen per week aanwezig te zijn. Wij vertalen de kernwaarden en strategie naar het personeelsbeleid, leggen de focus op een effectieve samenwerking, lossen praktische zaken op en kijken samen met u vooruit.

Betrokkenheid, oog voor de medewerkers en focus op de organisatie, dat levert mooie resultaten op!

Strategie vertalen richting personeelsbeleid

Wij vertalen de kernwaarden, missie en visie van de organisatie richting de medewerkers en het personeelsbeleid. Hierdoor werkt iedereen volgens vaste waarden en normen aan een gezamenlijk doel. Hierbij zijn we geïnspireerd geraakt door ‘The golden circle’ van Simon Sinek.

Kansen en risico analyse

Wij maken middels een quickscan de kansen en risico’s inzichtelijk van uw organisatie en adviseren u over thema’s zoals duurzame inzetbaarheidpersoonlijke ontwikkeling, organisatieontwikkeling en juridische aspecten.

Ontwikkelcyclus

functioneren en beoordelen

Wij motiveren uw medewerkers om middels een ontwikkelcyclus 2.0 het beste uit zichtzelf te halen.

Wij stellen duidelijke profielen op waarin de kernwaarden, kerntaken en persoonlijke doelstellingen worden vastgelegd. Wij verzorgen een workshop waarin uw leidinggevenden leren om maximaal rendement uit een ontwikkelgesprek te halen.

Verzuim

Wij maken de verzuimcultuur inzichtelijk en kijken of u kunt besparen op uw verzuimkosten.

Wij verhogen de verzuimdrempel en verlagen de terugkeerdrempel. Hierdoor kunt u al €250,00 per verzuimdag besparen. Tevens zorgen wij ervoor dat u geen risico’s loopt met betrekking tot de wet verbetering poortwachter.

Werving & selectie

Het maken van de juiste match is erg belangrijk. Wij ontzorgen u tijdens de werving & selectieprocedure en vinden de juiste kandidaat die bij uw organisatie past.