Assessments

Onze assessments geven inzicht in voorkeursgedrag, talenten, communicatiestijlen, drijfveren en teamrollen. Het assessment is goed inzetbaar voor coaching, teamontwikkeling, werving & selectie, organisatieontwikkeling en loopbaanbegeleiding.

Vaak wordt ervoor gekozen om vervolg te geven aan de verkregen inzichten middels persoonlijke coaching. Met onze kennis en ervaring zijn wij in staat het ontwikkelproces voor de medewerker, het team en de organisatie snel, persoonlijk en resultaatgericht te laten verlopen.

DISC assessments

Het DISC-assessment geeft inzicht in voorkeursgedrag, talenten en communicatiestijlen.

Het DISC-assessment bevordert open communicatie, helpt conflicten op te lossen en te verminderen, versterkt relaties en de samenwerking in teams en vergroot effectiviteit in de verschillende lagen van een organisatie.

DISC 3D assessment

Drijfveren, teamrollen en denkstijlen zijn niet zichtbaar, zij bepalen waar je interesses liggen, wat je belangrijk vindt en waarom je op een bepaalde manier handelt. Ze hebben een grote invloed op je gedrag en communicatiestijl.

DISC leiderschapsanalyse

Het assessment geeft inzicht in voorkeursgedrag, talenten en communicatiestijlen en wordt aangevuld met een beschrijving van de leiderschapskwaliteiten: Mensgericht leiderschap, Aansturen, Implementeren, Informatie analyse, Creativiteit, Doorzettingsvermogen en Interpersoonlijke relaties